Language:
Verdens største backgammonrom

Backgammon spillregler

Alle backgammon regler; fra hensikten med spillet til dobbelkube regelen, avpeiling, Crawford regelen og regelen for treff og entre. Lær backgammon reglene, skjerp din spillevne og begynn å vinn i backgammon!

For å prøve Play65™ plattformen klikk her for gratis Backgammon nedlasting

Klikk for å spille backgammon!

Klikk for å spille backgammon!

backgammon flash spill
ingen nedlasting nødvendig

Spill Backgammon for liksompenger

Spill og øv deg på Backgammon for moro skyld og bli flinkere til å spille. Så snart du mestrer det grunnleggende i spillet, kan du gå videre og spille for å vinne ekte penger.

Spill Backgammon for ekte penger

Å spille Backgammon hos Play65™ er akkurat som når du spiller i virkeligheten, men du får møte spennende mennesker fra hele verden og spille mot dem for ekte penger.
Før du spiller Backgammon for ekte penger, må du sette inn penger på kontoen din.
Det er to måter å starte å spille for ekte penger på etter at du har satt inn penger: Bli med på et bord eller start et nytt bord. På begge måter er det en innsats i spillet, vinneren tar alt og betaler en liten avgift.
Klikk her for å se våre provisjoner for spill med ekte penger.

Serier (Matcher) og Enkelt (Pengespill)

Når du spiller en direktematch, finnes det to typer spillmoduser:

Seriemodus (Matchspill) – En serie spill mellom to spillere som ender når den ene spilleren vinner ved å samle det avtalte antallet poeng. For hvert spill, vinner man doblingskubeverdien ganget med seierstypen (vinne et spill ved en gammon er verdt 2 poeng, å vinne ved en backgammon er verdt 3 poeng).

Enkeltmodus (Pengespill) – Den normale typen konkurranse der spill spilles enkeltvis. For hvert spill, betaler taperen den avtalte inngangsinnsatsen ganget med verdien av doblingskuben og deretter med seierstypen (to for en gammon eller tre for en backgammon).

Stoppeklokker i spillet

Det er to typer stoppeklokker når du spiller Backgammon hos Play65™:

Trekk-klokke – denne klokken viser hvor lang tid du har igjen til å utføre et trekk. Den blir nullstilt etter hvert trekk. Hvis denne stoppeklokken går ut, vil den overordnede stoppeklokken starte.

Overordnet stoppeklokke – denne klokken starter kun når trekklokken går ut. Den overordnede klokken er stilt for hele spillet.

Frakobling og gjenopptagning av spill

Hvis du blir koblet fra, har du 3 minutter på deg til å koble opp igjen og gjenoppta spillet. For å gjøre dette, bare logg deg inn igjen og det frakoblede spillet vil automatisk bli gjenopptatt for deg.Hvis du ikke kommer tilbake innen 3 minutter, vil spillet bli analysert (ved å bruke BGBlitz) og pengene fordelt deretter.

Doblingskuben

Backgammon spilles for en avtalt innsats (eller antall poeng i turneringsspillet). Under spillets gang, kan en spiller som føler at han har en tilstrekkelig fordel foreslå å doble innsatsen. Han kan kun gjøre dette når det er hans tur, og før han har kastet terningen. En spiller som blir tilbudt en dobling kan nekte, og dermed erkjenne nederlag og betale den originale innsatsen. Ellers må han akseptere doblingen og spille videre for den nye, høyere innsatsen. En spiller som aksepterer en dobling blir eier av kuben og bare han kan gjøre den neste doblingen.
Senere doblinger i samme spill kalles fordoblinger. Hvis en spiller nekter en fordobling, må han betale den innsatsen som var gjeldende før fordoblingen. Ellers blir han den nye eieren av kuben og spillet fortsetter med en innsats som er dobbelt så høy som tidligere. Fordoblinger kan øke den originale innsatsen inntil 64 ganger.

Spille med Beavers

En valgfri regel i Enkeltmodus (pengespill) hvor en spiller som har doblet umiddelbart kan fordoble (beaver) og beholde doblingskuben. Den opprinnelige dobleren kan godta eller avvise som med normal dobling.

Spillets hensikt

Hensikten med spillet er at hver spiller skal få alle sine spillbrikker til sitt indre hjemland, og deretter ta dem ut av spillet. Den første spilleren som først får tatt ut alle sine brikker, vinner spillet.

Treff og innsetting

Et punkt som opptas av en enkelt spillebrikke av hvilken som helst farge kalles en blott. Dersom motstanderens brikke lander på en blott, er blotten truffet og plasseres på baren. Når en spiller har én eller flere brikker på baren, er hans første mål å få brikken(e) inn på motstanderens indre hjemland. En brikke settes inn på et åpent punkt som tilsvarer ett av tallene på terningene. Hvis en spiller for eksempel får 4 og 6, kan han sette en brikke på enten motstanderens firepunkt eller sekspunkt, så lenge det punktet ikke er opptatt av to eller flere av motstanderens brikker. Dersom ingen av punktene er åpne, mister spilleren sin tur. Hvis en spiller kan sette inn noen, men ikke alle, sine brikker, må han sette inn så mange han kan og deretter gi fra seg resten av sin tur. Etter at den siste av spillerens brikker er satt inn, må ubrukte tall på terningene spilles.

Uttagning fra brettet

Når en spiller har flyttet alle sine femten brikker til sitt indre hjemland, kan han begynne å ta dem ut. En spiller tar ut en brikke ved å trille et tall som tilsvarer det punktet der brikken står, og deretter fjerne den brikken fra brettet. Hvis det ikke er noen brikke på punktet som tilsvarer kastet, må spilleren gjøre et lovlig trekk med en brikke på et punkt med høyere nummer. Hvis det ikke er noen brikke på punktet med høyere nummer, kan spilleren fjerne en brikke fra det nest høyeste punktet. En spiller behøver ikke å ta ut brikker dersom han kan gjøre et annet lovlig trekk. En spiller må ha alle sine aktive brikker i sitt indre hjemland for å ta ut brikker. Hvis en brikke treffes under uttagningsprosessen, må spilleren bringes tilbake til hjemlandet før han kan fortsette å ta ut brikker.

Automatiske trekk

“Automatiske trekk” gjør det mulig for deg å flytte brikkene automatisk når som helst et flytt forseres.

*Vær oppmerksom på at hvis alle trekkene i en omgang forseres og dette alternativet er valgt, vil omgangen avsluttes og gå tilbake til den andre spilleren etter at de forserte trekkene er utført automatisk.

Gammon og Backgammon

Hvis den tapende spilleren har tatt ut minst én brikke når spillet er slutt, taper han kun verdien på doblingskuben (den originale innsatsen eller ett poeng hvis det ikke har vært noen doblinger). Hvis taperen imidlertid ikke har tatt ut noen brikker, har han tapt gammon og taper det dobbelte av verdien på doblingskuben. Hvis taperen ikke har tatt ut noen av sine brikker og fortsatt har en brikke på baren eller i vinnerens hjemland, taper han backgammon og taper tre ganger verdien av doblingskuben.

Provisjoner ved spill med ekte penger

Kommisjon er trukket fra den endelige vinnersummen (vinneren betaler for begge spillere)< /b>

{content},1 opp til {content},49 : ¢3

Bare når du spiller backgammon online for mindre enn {content},5 , er kommisjonen fastbundet til bare ¢3 per spiller.

{content}.5 og over : 6.5%

For eksempel: Joe og Alex spiller et spill med en innledende sum på og Alex vinner.
,7 Vil bli lagt til Alex’ saldo og vil bli trukket fra Joes saldo (kommisjonen er ¢65 x 2 = .3 ).

* De samme reglene gjelder for alle typer spill: singlespill, serier eller spill som spilles i mørke rom.

* Kommisjonen for turneringer vises i påmeldingsprisen.

* Siden det ikke er mulig å trekke en halv prosent, kommisjon fra spill på lavere summer kan avrundes opp én prosent (opp til 1 cent).

Avgrensede aktiviteter

  • Du kan ikke spille dersom du bor i en av de amerikanske statene Arizona, Connecticut, Florida, Louisiana, Montana eller Vermont, eller i en annen stat eller på annet territorium der det ikke er tillatt å delta i dette spillet eller vinne kampanjepremier.
  • Du kan ikke åpne mer enn én konto per person, eller per datamaskin eller adresse.
  • Du kan ikke bruke noen form for programvare eller maskinvare for å hjelpe deg med spillet. Nettstedet vil overvåke ethvert forsøk på å bruke slike ulovlige hjelpemidler, og vil straks avslutte din konto dersom det oppdages slik bruk.
  • Du kan ikke konsultere eller hjelpe andre spillere mens de spiller, ved å bruke pratefunksjonen, eller på noen annen måte.
  • Du kan ikke tape spill med vilje eller på annen måte forsøke å manipulere karakteren din eller oppnå konkurransefordeler.
  • Du kan ikke overføre penger mellom kontoer.
  • Du kan ikke plage andre deltagere, eller skrive støtende materiale, inkludert bruk av grovt språk.
  • Du kan ikke sende søppelpost (“spam”) i e-post eller meldinger, inkludert (men ikke begrenset til): (i) uautorisert e-post til en mottaker (ii) skrive gjentatte meldinger som er irrelevante for diskusjonen (iii) reklamere for varer eller tjenester.
  • Du kan ikke koble fra med vilje mens du er i et spill eller la den overordnede klokken gå ut..

NETTSTEDET VIL OVERVÅKE ENHVER UTFØRELSE AV DE ULOVLIGE AKTIVITETER OVENFOR, OG DERSOM SELSKAPET ANSER AT SLIKE AKTIVITETER ER UTFØRT, VIL DET STRAKS STENGE DIN KONTO UTEN FORVARSEL.

Ved stengning av din konto, vil medlemskapet ditt hos nettstedet bli avbrutt. Du vil bli utestengt fra senere medlemskap og vil ikke få delta i spill.