Language:
Verdens største backgammonrom

Virtuell pengemodus

Virtuell pengemodus-modusen er en helt ny måte å spille backgammon på Play65™. Vi unders¢kte hvordan vi kunne forbedre Fun Money-modusen og gj¢re den bedre enn tidligere. Vi tok spesielle hensyn til våre faste spillere, og endte opp med et topp opplegg som vil forsterke spillernes opplevelse av spillet!

Hvis du enda ikke er kjent med vår ledende spillplattform (Moro & Ekte Penge modus), vennligst klikk her for mer informasjon.

For å pr¢ve Play65™ plattformen, klikk her for Gratis Backgammon Download

Klikk for å spille backgammon!

Begrenset tilbud – Pr¢v det Gratis NÅ! !

Om Virtuell pengemodus

Virtuell pengemodus gir spilleren en sjanse til å utpr¢ve et ekte backgammon konkurransespill og samtidig ta del i en spennende verden med profesjonelle online-spill. Som markedsleder i online backgammon, vet vi n¢yaktig hva spillere ¢nsker seg, og vi har utformet spilleplattformen vår slik at den vil utkonkurrere selv de hotteste spillebordene. Virtuell pengemodus oppfordrer spillere til å sitte på beholdningene sine, slik at de kan være sikre på at de spiller mot virkelige spillere med st¢rre motivasjon for å vinne.
Under den f¢rste måneden av Virtuell pengemodus vil det være åpent for alle – GRATIS!
Spillerne våre vil ha tid til å forstå bedre fordelene ved denne nye modusen, og vi er sikre på at når du f¢rst har spilt det har du ikke lyst til å stoppe.

Virtuell pengemodus-fordeler og nye fasiliteter

 • Spillehistorikk:
  Se på spille-historikken din og bruk den til å analysere trekk og avgj¢relser med det for ¢ye å forbedre spilleferdighetene dine. Spillene dine lagres inne i Cashier – Spillehistorikk-skjermen.
 • Backgammon-Skolen:
  Ta backgammon-timer på skolen vår for å forbedre backgammon-ferdighetene dine og samtidig lære et par nye triks.
 • Turneringer:
  Velg fra et utvalg nye turneringer med h¢yere gevinster –både Sit and Go og event-turneringer – som finner sted til bestemte tider og datoer. Vinn spillepenger, inngangsbilletter til st¢rre turneringer eller REAL-gevinster fra vår gavebutikk!
 • Spesielle Turneringer:
  Delta i spesielle turneringer med deluxe-gevinster*. Du kan vinne aktuelle gevinster levert på d¢ren hjemme hos deg selv, mens du har det moro og spiller favorittspillet ditt!
 • Nye spennende Rangeringer:
  Du vil ikke lenger kun bli rangert med et nummer – heretter får du en utrolig tittel (Professional, Veteran, osv). Jobb hardt og avanser oppover på rangeringsstigen for å oppnå en mer prestisjefylt rangering. Med hver rangering f¢lger et spesielt rangeringsikon!
 • Leaderboards:
  • Individuelle Leaderboards:
   Du vil nå være istand til å f¢lge med på og være blant toppspillerne i fem kategorier:H¢yest rangert, Flest spilte spill, H¢yeste vinnerprosent, Flest sit n’go vunnet og Vunnet mest penger. Du synes du er den beste? Nå kan spille¬ferdighetene dine få den aktelsen de fortjener fra andre spillere! Du er blant de beste? Vent deg spesielle overraskelser og gaver!
  • Land VS Land Leaderboards:
   Nå kan du bli medlem av topplaget! Gjennom å spille sitt beste spill bidrar Virtuell pengemodus spillere til hjemlandets rangering og anseelse. Du vil kunne velge 2 forskjellige land og se hvem som vinner mest og hvem som har den beste rangeringen.
  • For å se på Leaderboards Klikk Her.
 • Private statistikker:
  Virtuell pengemodus-spillere vil nå ha tilgang til cube-statistikken sin. Du tror at lady luck er på din side? Nå kan statistikken vår fortelle deg hvor mange ganger du har hatt doubles eller en andre cube-kombinasjoner, slik at du kan beholde oversikten. Du vil også kunne se hvor mange spill du har vunnet enten i gammon, back-gammon eller en vanlig seier.
 • H¢ere Innsats:
  Liker du å spille med h¢y innsats? Liker du å kjenne adrenalinen pumpe etterhvert som innsatsen stiger? Du kan nå spille opp til 99.999 Kreditter bets i ett enkeltspill!
 • Kj¢p Play Money:
  Det er nå mulig å kj¢pe spilleinnsats som vil bli omtalt som Kreditter, og som går fra 1.000 til 100.000. I enkelte tilfeller kan du også kj¢pe deg en liten rangeringsstigning.


*Vennligst merk at deltakelse I Ekte premie turneringer kommer an på spilleren’s lover og regler i hjemlandet.

Nytt Rangeringssystem

Vi har oppgradert vårt rangeringssystem slik at du heretter vil akkumulere flere rangeringspunkter når du vinner mot en h¢yere rangert motspiller. Å tape mot en som er rangert lavere vil forårsake det motsatte. Jo lengre matchen varer eller jo h¢yere innsatsen er – desto flere rangeringspunkter vil du få! Dessuten er det nye rangeringssystemet for ¢yeblikket ubegrenset.

Kommisjoner

Kommisjon hentes fra den endelige vinnersummen. Det nye kommisjonssystemet er relativt enkelt og delt inn i f¢lgende kategorier:

 • Opp til 6.000 Kreditter -> 6% av den endelige vinnersummen
 • Mellom 6.000 Kreditter og 25.000 Kreditter -> 5% av den endelige vinnersummen
 • Mellom 25.000 Kreditter og 99.999 Kreditter -> 4% av den endelige vinnersummen

I seriespill legges det til en kommisjon basert på f¢lgende kategorier:

 • Spill på 2 – 10 punkter -> 1% tillagt kommisjon
 • Spill på 11 – 21 punkter -> 2% tillagt kommisjon

Hvordan oppnå Kreditter?

 • Hver spiller mottar et fastsatt bel¢p med Kreditter ved registrering og disse blir påfylt hver måned.
 • Kj¢p Kreditter direkte (Fra Cashier’en eller i spille-lobbyen).
 • Delta og vinn i våre nyeste turneringer.
 • Vinn ved å delta i en av våre daglige Freerolls!
 • Få ¢yeblikkelig Kreditter påfyll når balansen din er på lavmål (tilgjengelig en gang pr. dag)
 • Hver dag blir Kreditter kontoen din automatisk fylt opp med 100 Kreditter (For gratis spillere med en lavkreditts konto

FAQ

Hvorfor har vi skapt en ny modus?

Fra oppstarten av spillet vår har vi ¢nsket å finne en måte å kombinere spenningen ved Real money modus og det forn¢yelige ved Fun money. Den nye modusen er morsom og spennende, men har ikke risikoen som mange andre Real money-spill ofte har. Det er nå mulig for deg å ha glede av begge disse verdenene!

Hvor mye koster det å spille Virtuell pengemodus?

Under den f¢rste måneden av Virtuell pengemodus er det åpent for alle – GRATIS! Etter utl¢pet av en-måneds-pr¢veperioden, vil enhver ny eller eksisterende spiller ha rett til å betale et lite månedlig gebyr. Gjennom å betale dette gebyret, vil spilleren ha mulighet til å bruke alle de nye modus-fasilitetene fasiliteter . Utover det, kan enhver spiller som ¢nsker å kj¢pe ekstra Kreditter også gj¢re dette gjennom vår Cashier. Dessuten kan våre Virtuell pengemodus-spillere også kj¢pe små rangeringsbiter for å hjelpe dem å klatre oppover rangeringsstigen. Vennligst merk at det ikke refunderes penger for Virtuell pengemodus abonnement eller kjøp av Kreditter.

Hva skjer med spillere uten abonnement?

Spillere som ikke ¢nsker å registrere seg i Virtuell pengemodus vil kunne fortsette å spille spillet vårt med noen restriksjoner og de vil bli omtalt som “Gratisspillere”. Hvis du likte Fun Money, anbefaler vi at du abonnerer slik at du kan fortsette å nyte favorittspillet ditt med alle de nye fasilitetene og samtidig ha det g¢y sammen med kameratene dine!

Hva slags restriksjoner er det for Gratisspillerne?

For gratisspillere (Spillere som ikke har abonnert på Virtuell pengemodus) gjelder f¢lgende restriksjoner:

 • Spilleinnsatssum er begrenset oppad til kun 10.000 Kreditter
 • Seriespill er begrenset til kun 3
 • Spillere kan akkumulere en maksimum balanse på 10.000 Kreditter
 • Spillere vil ikke bil vist på Leaderboards
 • Vurdering grensen på 3000 poeng
 • Ingen deltakelse i Turneringer
 • Ingen BG-Skole
 • Ingen Spillehistorikk
 • Ingen Chat
 • Ingen Private Statistikker

Vil en Virtuell pengemodus-spiller kunne spille mot en Gratisspiller?

Ja!

Hva skjer med spillere som mister internettkoblingen?

Når du spiller for Kreditter, vil den spilleren som kobler fra/tiden løper ut for, lide teknisk tap av spillet/kampen, uansett stillingen på spillbrettet.

Hva skjer med balansen min hvis jeg slutter å abonnere på Virtuell pengemodus?

Dersom en Virtuell pengemodus-spiller velger å stoppe abonnementet sitt, reduserer systemet vårt balansen hans til 10.000 Kreditter (maksimums¬balansen en Gratisspiller kan ha). Dersom abonnementet fornyes, vil den gamle balansen bli gjenopprettet sammen med Kreditter vunnet eller tapt i l¢pet av perioden uten abonnement.