Language:
Verdens største backgammonrom

backgammon-bot-bustersPlay65 kjemper mot Backgammon Bots

Play65 har bestemt seg for å erklære krig mot det stadig større fenomenet i online spilleverdenen – backgammon-spilleres bruk av computeriserte hjelpeprogrammer (også kjent som “bots”) i den hensikt å skaffe seg en urettmessig fordel i spillet.

Derfor har Play65 alliert seg med et profesjonelt, uavhendig og objektivt legatstyre, som består av noen av de beste backgammon-spillerne i verden. Legatstyret etterforsker mistenkelige spillere og avgjør så om de brukte slike “bots” eller ikke. Hvis styret konkluderer med at en spiller ble assistert av et dataprogram, vil den ulovlige spillerens brukernavn umiddelbart bli utestengt*.

Medlemmene av “Play65 Legatstyre” er ikke ansatt i Play65, men er eksterne spesialister som anses som den øverste dommerautoritet innenfor backgammon-verdenen.

*En spiller hvis brukernavn er blitt utestengt, vil kunne anke, og styret vil ta saken opp til ny undersøkelse.

Robert Wachtel – USA

Robert Wachtel er en profesjonell backgammon-spiller og forfatteren av backgammon-boken ‘In the Game until the End: Winning in Ace-Point End-Games’ (utgitt i 1993). Han regnes for å være blant de 10 øverste på listen over verdens beste spillere.

Masayuki Mochizuki – Japan

Backgammom-proffen, som er mest kjent som “Mochy”, er medlem av den japanske Backgammon-ligaen, som vant 2003 Las Vegas Open, 2005 Bristol “Wide” Open, 2006 Belgian Open, og trøstekonkurransen Nordic Open 2008.

Michael “Falafel” Natanzon – Israel/USA

En backgammon-spiller, kommentator og lærer ved backgammon-seminarer, nr. 1 i 2007 Giants of Backgammon, vinner av 2008 Portuguese Open og finalist i 2008 6. French Open.

spill Backgammon! Rapporter “Bot”