Language:
Verdens største backgammonrom

Backgammon for penger

Spill og vinn penger på Play65™’s backgammon for penger

Stoler du på dine evner i backgammon??

Liker du spenning?

Ikke godta virtuelle penger og stimulering av egoet ditt – bli med på Play65™ ekte penger

Spill Backgammon for penger og begynn å tjene penger online

  • Tjen penger online ved å spille ditt favorittspill
  • Få en ekstra inntekt på fritiden din
  • Vinn fortjente pengepremier i backgammonturneringer
  • Nyt flere verdifulle goder og bonuser
  • Øk vinnersjansene dine – spill mot rivaler på ditt kunnskapsnivå
  • Bli med i den eneste online backgammon VIP-klubben

Backgammon for penger

Forestill deg spenningen og gleden følt av noen som spiller backgammon i den virkelige verdenen. Forestill deg at du har disse følelsene nå, online, mens du holder kontakten med spillere over hele verden og spiller backgammon for penger.
Nå til dags kan du spille backgammon online for ekte penger, eller bare for gøy. Hvis du bestemmer deg for å spille online backgammon for ekte penger, kan du ha sjansen til å vinne fantastiske premier verdt tusenvis av dollar!

Først må du laste backgammon nedlastning programvaren fra en sikker side, og så må du opprette en spillerkonto. Etter noen få minutter vil du være klar til å spille backgammon online med tusenvis av personer fra forskjellige land.
I tilfellet backgammon for penger, og som det er med alle online bevegelser, er det anbefalt at du velger dine spill med omhu. I de fleste tilfeller kan du spill fritt i begynnelsen for å bli kjent med backgammonprogramvaren. Ta tiden til hjelp og forsøk å bli sikker før du begynner å spille for penger.

Vær overbevist om at sikkerheten av spillet er ekte. Det er ikke anbefalt å velge backgammon spill, som ikke er overvåket og fastsatt med tilpasset programvare, og hvor dine personlige detaljer ikke er tilstrekkelig beskyttet. Før du velger hvor du ønsker å spille backgammon online, er det også en god ide å sjekke tilgangen av online hjelp, live gjennom teksting, e-post eller telefon.

Backgammon er et av de enkleste spillene for penger. Du kan spille for dollar per poeng eller du kan spille en kamp for en bestemt sum penger.Hvis du er en god backgammonspiller og hvis du bestemmer deg for å bli medbackgammon turneringer online, vil du ha muligheten til å vinne tusenvis av dollar. Der er berømte turneringer som holdes hvert år. For eksempel, i 2006, var den første premien i en backgammonturnering på ,000 .

I tillegg vil hver vinner av en kvalifiseringsturnering bli tilbudt en full velkomstpakke, inkludert inngangsgebyr, betalt opphold på det hotellet turneringen holdes og penger til flybillett.Ved siden av premien, som er penger, og ved siden av en trekning som er organisert på stedet, vil en videreoverføring av utvalgte viktige kamper bli sikret på backgammonservere, inkludert semifinalene og finalene.

Din konto kan bli fylt ved hjelp av mange forskjellige betalingsmetoder. Du kan bruke en konto som du kan ta ut penger fra på utvalgt måte.Etter å ha lastet ned programvaren på under et minutt, vil du motta en kode per e-post som vil gi deg muligheten til å motta gratis kreditter på kontoen din.Du har tilbud om e-poststøtte 24 timer i døgnet, syv dager i uken.

I tillegg, når du spiller backgammon for penger, kan du bruke spennende regler som Jacoby regelen. Denne regelen oppfordrer spilleren til å skaffe seg flere poeng i et dobbeltspill. Takket være denne regelen, vil spillet bli mer dynamisk fordi spilleren ikke behøver å vente på gammon eller backgammon, men melder dobbelt for raskere poeng.

En siste ting:
Mange online backgammonrom tilbyr alle slags bonuser (se Play65 Bonus for eksempel), så vær sikker på at du har sjekket dem før du begynner å spille backgammon for penger.

Klikk for å spille
Backgammon

Mer backgammon artikler:

Klikk for å spille
Backgammon